Tweet DCT

- Din komplette løsningspartner!

© DCT - Data Center Technology AS
Startsiden > Løsninger > Nøkkelferdige dataromsløsninger

Nøkkelferdige dataromsløsninger

Utfordringene med planlegging og utforming av datasenteret eller serverrommet for å eliminere risikoen for nedetid og tap av kritiske data.

Data Center Technology skreddersyr fremtidsrettede løsninger for ditt datasenter og leverer komplette datarom med datagulv, kjøling, ventilasjon, slukkesystem, nødstrøm og skallsikring.

Modulære rom i rom systemer og løsninger for mobile datarom hvor trusler som brann og vann sikres med flammehemmende paneler.

Kjøleløsninger - presisjonskjøling

Varmeutvikling med påfølgende kjøling er en av hovedutfordringene man står ovenfor når stadig mer varme utvikles på stadig mindre områder.

Data Center Technology har en rekke løsninger på denne problematikken, blant disse en serie av energieffektive skalerbare kjøleløsninger for effektivt å håndtere varmeavviklingen.

Løsningen: Kjøleløsninger og presisjonskjøling

Nettverk - Nettverkskabling

Datasentre må være nøye prosjektert for å sikre samsvar med alle gjeldende standarder og krav.

Design hensyn omfatter plassering, kapasitetsplanlegging for tilgjengelig plass, strøm og kjøling, gulvbelastning, ITinfrastruktur, tilgang, sikkerhet, miljø, og vekst. For å beregne de ovennevnte behovene, må våre arkitekter og planleggere også kjenne til alle komponenter som vedrører datasenteret, inkludert alle typer nettverkselektronikk, serverteknologi, IT- Infrastruktur, rack, osv.

Data Center Technology designer og leverer komplette løsninger for IT- Infrastruktur til
datasentre basert på ledende 10 Gigabit kablingsløsninger som sikrer den lengste livssyklusen og eliminerer behovet for rekabling.

Løsningen: Nettverk og nettverkskabling

Strømfordeling

Stadige endringer i utstyrsparken kan gi utfordringer med hensyn til oversikt over strømtrekk på kursnivå til enhver tid.

Data Center Technology leverer et komplett program av kontaktlister (PDU) for sikker kraftdistribusjon i et hvert rack og kabinett. Intelligente kontaktlister som samler all informasjon på kraft, inkludert data om spenning, strøm, Power Factor, effekt (kVA), aktiv kraft (watt), og kilowatt per time (kW/h). Informasjonen kan sees i sanntid fra et ekstern grafisk brukergrensesnitt (GUI) eller på et lokalt display på kontaktlisten. Kontaktlistene gir også informasjon om temperatur og fuktighet gjennom eksterne sensorer.

Løsningen: Strømfordeling

FAC

Serverrack og utstyrsskap

Rackene blir å oppfatte som en permanent installasjon da de kan innholde infrastruktur for kraft, data med kobber og fiberkabling. Servere og nettverkselektronikk blir normalt byttet ut oftere enn rackene.

Data Center Technology har rack som passer til alle kjente typer servere og nettverkselektronikk leverandører, og rackene er beregnet til Datasenter, med strenge krav til lasteevne, ventilasjon og kjøletekniske egenskaper. Unike løsninger for ”High Density” installasjoner med stort antall av servere.

Løsningen: Serverrack og utstyrsskap

Nødstrøm - sikker strømforsyning

Opptid og redundans er nøkkel elementer i en sikker strømforsyning. Nedtid som følge av manglende strømforsyning er naturligvis kritisk, manglende selektivitet og redundans er ofte årsak til overbelastninger og spenningsutfall helt ned på rack nivå.

Data Center Technology designer , dimensjonerer og leverer komplette UPS og nødstrøm anlegg i alle størrelser.

Løsningen: Nødstrøm sikker strømforsyning (kommer)

IT Administrasjon - sentralisert aksess

Datasentre er et utfordrende miljø å kontrollere og administrere. Hovedoppgaven er å opprettholde driften og ytelsen på servere, rutere, svitsjer og annet utstyr , ofte med begrensede ressurser og flere lokasjoner - alt mens man forsøker å holde kostnadene nede.

Data Center Technology innehar høy kompetanse på avanserte IT-Administrasjonsløsninger,
og kan bistår enhver bedrift til å finne sin optimale løsning.

Løsningen: IT-Administrasjon sentralisert aksess

Drift og vedlikeholds løsninger

Med interaktive program fra Data Center Technology kan man få presentert innholdet i datasenteret ned til detaljnivå. Visuelle hjelpemidler er integrert for enklere presentasjon av tilgjengelige ressurser for daglig drift og vedlikehold av aktiviteter og kapasitetsplanlegging
Slike verktøy gjør datasenter ansvarlige i stand til å opprettholde nøyaktig oversikt over hele datasenteret – fra servere, blades, virtuelle servere og deres applikasjoner, til nettverk med oversikt over IP adresser og MAC adresser, tilgjengelig fysisk plass og infrastruktur, sanntids avlesning av strømtrekk og varmeutvikling. Med mange års erfaring i dette markedet fremstår.

Data Center Technology som en komplett løsningspartner med produkter og løsninger som møter alle de krav som stilles til et moderne Datasenter, og vi har som mål at våre kunder skal ha en økt verdiskapning av å benytte oss som leverandør.

Løsningen: Drift- og vedlikeholds løsninger

Data Center Technology AS | Hans Møller Gasmanns vei 9, 0598 Oslo | +47 2275 1660 | firmapost@dct.no | All Rights Reserved