Tweet DCT

- Din komplette løsningspartner!

© DCT - Data Center Technology AS

Z-Max Patchesnorer

Z-Max - Den ultimate Cat.6A Patchesnor.

 Denne serien av patchesnorer kombinerer ytelsen til en eksklusiv PCB-basert plugg med støymotstandsdyktig skjermet konstruksjon som leveres med en rekke nyskapende, brukervennlige funksjoner.

 Z-MAX 6A modulære patchesnorer er den ultimate kategori 6A snor. Alle kabler blir 100% fabrikktestet for å sikre ytelse og samsvar med denne krevende standarden.

Integrert PCB - PCB utstyrte smartplugger optimaliserer signalhåndtering for eksepsjonell overføring.

Overlegen Konstant Ytelse - Bakre kontakter opprettholder kabelens parsymmetri for terminering og gir samtidig robust strekkavlastning.

FAC

Faste Front Kontakter - Sikrer korrekt mating med uttaket for å eliminere ytelse forskjeller som er normalt i tradisjonelle snorer.

Kabel med høy ytelse - Patchesnorene bygger på kategori 7 S/FTP kabel for optimal overføringsytelse samtidig som kryss-tale elimineres.

Lav profil Kontakt Design - Optimaliserer side stabling og tillater bruk i selv de mest tette patcheområder.

Skråstilt låsehake  - Lar låsen utløses fra lenger bak på kontakten for overlegen tilgjengelighet i områder med høy tetthet.

Ta kontakt med oss for en nærmere presentasjon av produktet og løsningen eller gå til vår nedlastningsside og finn mer informasjon.

Patchesnorer Cat5/6

Connectix FTP patchekabler er designet for å  overstige krav til ytelse i Kategori 5/6 spesifikasjonen.

 Hver kabel er individuelt fabrikktestet i forhold til standarden for å sikre ekte kategori 5/6 kompatibilitet.

Connectix Cat5/6 patch fører er laget av kategori 5/6 produsert kabel og terminert med høy kvalitets modulære plugger.

FAC

Connectix fullt skjermete patchekabler har økt signal isolasjonen og hindrer forurensende støy fra å komme inn i ledningssystemet.

Vi tilbyr en rekke lengder fra 0,5 til 5 meter (noe er også lagervare hos oss i mindre kvanta), og de er tilgjengelig i en rekke forskjellige farger.

Ta kontakt med oss for en nærmere presentasjon av produktet og løsningen eller gå til vår nedlastningsside og finn mer informasjon.

Data Center Technology AS | Hans Møller Gasmanns vei 9, 0598 Oslo | +47 2275 1660 | firmapost@dct.no | All Rights Reserved